
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 50 g hiivaa
- 2 tl suolaa
- 3 rkl sokeria
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 10 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 200 g punajuurta raastettuna
-
1 rkl
kuivattua basilikaa
- ½ dl tuoretta persiljaa
Voit kokeilla myös - 2 rkl seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää joukkoon suola, sokeri, juusto ja jauhot. Alusta Oivariini taikinaan. Lisää lopuksi punajuuriraaste ja basilika. Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
- Jaa taikina kolmeen osaan. Leivo niistä n. 30 cm:n pituiset säikeet.
- Kiepauta säikeet solmuiksi ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle. Kohota leivinliinan alla.
- Voitele pinta munalla tai vedellä ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista 200 asteessa uunin ala- /keskiosassa n. 25 min tai kunnes kypsiä. Tarjoa juuston kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
33,3 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa