Punasipuli-juustosalaatti

Punasipuli-juustosalaatti

Punasipuli-juustosalaatti on raikkaan happoinen lisukesalaatti erilaisille liharuoille.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (150 g)
iso punasipuli
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 tl
punaista chiliä hienonnettuna
1 tl
valkosipulia hienonnettuna
1 pkt (250 g)

Koristeluun

tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
  2. Lisää kaikki muut aineet joukkoon paitsi juusto. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään yön yli.
  3. Lisää juusto kuutioituna ja laita tarjolle. Koristele basilikan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›