Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Punasipuli-juustosalaatti

Punasipuli-juustosalaatti on raikkaan happoinen lisukesalaatti erilaisille liharuoille.

Punasipuli-juustosalaatti
Punasipuli-juustosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1  (150 g) iso punasipuli
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 tl punaista chiliä hienonnettuna
  • 1 tl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g voimakas sulatejuusto laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
  2. Lisää kaikki muut aineet joukkoon paitsi juusto. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään yön yli.
  3. Lisää juusto kuutioituna ja laita tarjolle. Koristele basilikan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 17,4 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search