
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g silakkafileitä
Etikkaliemi
- 3 dl vettä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- ½ dl sokeria
- 2 tl suolaa
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ½ tl sitruunapippuria
- ½ rkl sokeria
- ½ rkl hunajaa
- ½ dl sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna
- ¾ tl suolaa
- 1 pieni punasipuli ohuina, viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Poista halutessasi silakkafileistä nahka tai leikkaa nahalliset fileet pitkittäin kahteen osaan.
- Kypsytä silakkafileitä etikkaliemessä jääkaapissa 2 - 3 tuntia.
- Valmista sillä välin kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Anna sen maustua jääkaapissa.
- Valuta fileet huolellisesti siivilässä.
- Yhdistä silakkafileet ja kastike. Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa tai rucola-salaattipedillä tai pikkusuolaisena saaristolaisleivän päällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
78 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa