
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 3 rkl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 3½ dl (210 g) puolukoita
- ½ dl sokeria
- 1 tl kanelia
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
Päälle
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl valmista kinuskikastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja sihtaa ne siivilän läpi vaahdon joukkoon samalla kevyesti sekoittaen.
- Levitä taikina leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
- Soseuta puolukat. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä täyte pohjalle. Kääri pohja rullaksi leivinpaperin avulla. Anna maustua jääkaapissa.
- Nosta rulla tarjoiluastiaan. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla. Levitä kermavaahto kääretortun pinnalle.
- Koristele kinuskikastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa