Raejuusto-tomaattisalaatti

Raejuusto-tomaattisalaatti

Eriväriset tomaatit salaatissa tuovat väriä ruokapöytään. Raejuustosalaatti on raikas ja kevyt resepti.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rasia
salaattisekoitusta
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja (punaisia ja keltaisia)
1 - 2
kesäsipulia varsineen
1 - 2
lehtisellerin vartta
1 prk (200 g)

Kastike

1 dl
½ dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl
sokeria
2 rkl
hienonnettua tuoretta basilikaa
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Halkaise tomaatit. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi sekä varsiselleri ohuiksi viipaleiksi
  2. Asettele ainekset kerroksittain vadille, raejuusto päällimmäiseksi.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›