Raejuusto-tomaattisalaatti

Raejuusto-tomaattisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raejuusto-tomaattisalaatti

Raejuusto-tomaattisalaatti

Eriväriset tomaatit salaatissa tuovat väriä ruokapöytään. Raejuustosalaatti on raikas ja kevyt resepti.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rasia
salaattisekoitusta
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja (punaisia ja keltaisia)
1 - 2
kesäsipulia varsineen
1 - 2
lehtisellerin vartta
1 prk (200 g)

Kastike

1 dl
½ dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl
sokeria
2 rkl
hienonnettua tuoretta basilikaa
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Halkaise tomaatit. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi sekä varsiselleri ohuiksi viipaleiksi
  2. Asettele ainekset kerroksittain vadille, raejuusto päällimmäiseksi.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›