Rahkatäytteinen juustokakku

Rahkatäytteinen juustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rahkatäytteinen juustokakku

Rahkatäytteinen juustokakku

Maitorahka raikastaa ja keventää makeita herkkuja mukavasti. Rahkatäytteinen juustokakku valmistuu todella helposti ja nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
1414 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

200 g
keksejä, esim. Digestive tai Muro-keksejä
60 g (0,6 dl)

Täyte

2 prk (à 200 g)
2 prk (à 150 g)
1
kananmuna
¾ dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
perunajauhoja

Koristeluun

sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Aloita juustokakun valmistaminen hienontamalla keksit esim. monitoimikoneella. Sekoita Oivariini keksimuruihin. (Voit käyttää myös 75 g sulatettua Valio voita.) Vuoraa irtopohjaisen vuoan (Ø n. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle.
    Aloita juustokakun valmistaminen hienontamalla keksit esim. monitoimikoneella. Sekoita Oivariini keksimuruihin. (Voit käyttää myös 75 g sulatettua Valio voita.) Vuoraa irtopohjaisen vuoan (Ø n. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle.
  2. Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n.1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada vuokaan.
  3. Paista kakkua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 min
  4. Jäähdytä. Irrota kakun reunat vuoasta veitsellä. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele kakku sitruunamelissan lehdillä.
Vinkki

Vinkki

* Juustokakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, kun maut ovat tasoittuneet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.