Raikas kurkku-juustosalaatti

Raikas kurkku-juustosalaatti

Kesäsalaatti saa makua Valio Eila salaattijuustosta. Kevyt lisäke sopii hyvin kala- ja liharuokien kylkeen.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (300 g)
kurkku
10 - 15
retiisiä
2 rkl
väkiviinaetikkaa
½ dl
tilliä
3 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (180 g)
1 ruukku
jääsalaattia

Ohje

  1. Leikkaa kurkku puoliksi pitkittäin. Vedä pikkulusikalla isoimmat siemenet pois. Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tilli.
  2. Laita ainekset kannelliseen astiaan. Ravista astiaa, jotta kasvikset mehustuvat. Anna marinoitua puoli tuntia
  3. Valuta enin neste pois. Revi tarjoiluastiaan salaattia. Levitä kurkkuseos salaattipedille. Levitä päälle kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut salaattijuustokuutiot.
  4. Tarjoa liha-tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›