
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (300 g) kurkku
- 10-15 retiisiä
- 2 rkl väkiviinaetikkaa
- ½ dl tilliä
- 3 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioita 9%Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 ruukku jääsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kurkku puoliksi pitkittäin. Vedä pikkulusikalla isoimmat siemenet pois. Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tilli.
- Laita ainekset kannelliseen astiaan. Ravista astiaa, jotta kasvikset mehustuvat. Anna marinoitua puoli tuntia
- Valuta enin neste pois. Revi tarjoiluastiaan salaattia. Levitä kurkkuseos salaattipedille. Levitä päälle kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut salaattijuustokuutiot.
- Tarjoa liha-tai kalaruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa