Raparperi-toscapiirakka

Raparperi-toscapiirakka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Raparperi-toscapiirakka

Raparperi-toscapiirakka

Mehevä raparperipiirakka yhdistyy herkullisella tavalla toscakuorrutteen kanssa. Tosca valmistetaan poikkeuksellisesti kinuskikermasta, jonka maku on vertaansa vaikka.

Valmistusaika

Työaika
50 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 dl
1 ½ dl
sokeria
2
kananmunaa
1 prk (200 g)
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
300 g
raparperia
1 tl
kanelia

Toscakuorrutus

1 prk (2,5 dl)
1 dl
mantelilastuja

Tarjoiluun

1 prk (480 ml)

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita Oivariini, sokeri, munat ja rahka. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita nostellen tasaiseksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun Ø 23 cm:n vuokaan.
  4. Paloittele raparperi ja ripottele taikinan päälle, mausta kanelilla.
  5. Paista uunin keskiosassa 10 min.
  6. Keitä sillä aikaa kinuskikermaa n. 8 - 10 min kattilassa korkealla keskilämmöllä, kunnes se sakenee kastikkeeksi. Lisää joukkoon mantelilastut. Kaada seos raparperien päälle. Jatka paistamista 30 min.
    https://youtu.be/XNtAIWIA-1Y
  7. Tarjoa haaleana vaniljajäätelön kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›