Raparperi-toscapiirakka

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Raparperi-toscapiirakka

Raparperi-toscapiirakka

Mehevä raparperipiirakka yhdistyy herkullisella tavalla toscakuorrutteen kanssa. Tosca valmistetaan poikkeuksellisesti kinuskikermasta, jonka maku on vertaansa vaikka.

1 h 30 min
keskitaso
247 kcal / 100g
1
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 dl
1 ½ dl
sokeria
2
kananmunaa
1 prk (200 g)
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
300 g
raparperia
1 tl
kanelia

Toscakuorrutus

1 prk (2,5 dl)
1 dl
mantelilastuja

Tarjoiluun

1 prk (480 ml)

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita Oivariini, sokeri, munat ja rahka. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita nostellen tasaiseksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun Ø 23 cm:n vuokaan.
  4. Paloittele raparperi ja ripottele taikinan päälle, mausta kanelilla.
  5. Paista uunin keskiosassa 10 min.
  6. Keitä sillä aikaa kinuskikermaa n. 8 min kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes sakenee. Lisää joukkoon mantelilastut. Kaada seos raparperien päälle. Jatka paistamista 30 min.
  7. Tarjoa haaleana vaniljajäätelön kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›