Ribsit

Ribsit

2 h 30 min
keskitaso
229 kcal / 100g
2
4

Ribsit eli porsaan kylkipalat valmistuvat kesällä kätevästi grillissä, mutta voit valmistaa ne myös uunissa. Keitä liha ensin kypsäksi, jotta se on mureaa, eikä ehdi palaa.

Ainekset

10 annosta
7 kg
porsaan ribsejä
10 l
vettä
2 rkl
suolaa
15
kokonaista mustapippuria
15
kokonaista maustepippuria
6
laakerinlehteä

Ohje

  1. Leikkaa kylkirivi annospaloiksi luitten välistä. Laita palat kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin paljon, että lihat peittyvät. Mausta.
  2. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 t. Nosta kylkipalat vedestä ja anna jäähtyä.
  3. Paista ribsit uunissa 200 asteessa välillä käännellen n. 20 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Halutessasi voit sivellä pintaa bbq-kastikkeella paiston aikana.

Vinkki

Ribsit valmistuvat kesällä kätevästi grillissä.
Alkuun
Fenkoli-coleslaw
20 min
Jälkeen
Fruity
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
21 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)