Ribsit

Ribsit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Ribsit

Ribsit eli porsaan kylkipalat valmistuvat kesällä kätevästi grillissä, mutta voit valmistaa ne myös uunissa. Keitä liha ensin kypsäksi, jotta se on mureaa, eikä ehdi palaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kypsennysajat yhteensä
2 h
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
7 kg
porsaan ribsejä
10 l
vettä
2 rkl
suolaa
15
kokonaista mustapippuria
15
kokonaista maustepippuria
6
laakerinlehteä

Ohje

  1. Leikkaa kylkirivi annospaloiksi luitten välistä. Laita palat kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin paljon, että lihat peittyvät. Mausta.
  2. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 t. Nosta kylkipalat vedestä ja anna jäähtyä.
  3. Paista ribsit uunissa 200 asteessa välillä käännellen n. 20 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Halutessasi voit sivellä pintaa bbq-kastikkeella paiston aikana.
Vinkki

Vinkki

Ribsit valmistuvat kesällä kätevästi grillissä.
Alkuun
Fenkoli-coleslaw
20 min
Jälkeen
Fruity
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›