
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaVuokien pohjalle
- 1½ dl fariinisokeria
-
½ dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 4 rkl rusinoita
Riisipuuroseos
- 2½ dl (250 g) riisipuuroa
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Huuhtele uuninkestävät annosvuoat tai kahvikupit kylmällä vedellä.
- Mittaa fariinisokeri ja appelsiinitäysmehu kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä muutama min, kunnes seos muuttuu hieman siirappimaiseksi. Jaa sokeriseos vuokiin. Ripottele päälle rusinat.
- Sekoita kylmään riisipuuroon munat, kerma ja vaniljasokeri. Jaa seos vuokiin.
- Kypsennä annokset vesihauteessa n. 40 min tai kunnes hyytyvät. Anna jäähtyä.
- Tarjoa kupeista heti tai kumoa halutessasi yön yli jäähtyneinä (irrota veitsellä varovasti reunoista ja kumoa lautasille).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
29,5 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa