Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rukiinen juustoleipä

Kunnon aamiainen antaa voimaa päivään.

Rukiinen juustoleipä
Rukiinen juustoleipä

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 ruisleipänen esim. ruispala
  • 0 kg
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 0 kg jääsalaattia
  • 3-4 viipaletta
    Valio Oltermanni® 17% juustoa
    Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
    Valio Oltermanni® 17 % e450 g
  • 0 kg paprikaa
  • 0 kg kurkkua

Ohje

  1. Voitele ruisleivän molemmat puolikkaat ohuelti Oivariini rasvalla. Lado päälle salaatinlehtiä.
  2. Lisää juustoviipaleita sekä paprika- ja kurkkuviipaleita.
  3. Tarjoa maidon tai kaakaon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 36 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 8 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® rasvaa
  • jääsalaattia
  • paprikaa
  • kurkkua
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search