
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (400 g) paprikaa, punaisia ja keltaisia
- 1 (200 g) kesäkurpitsa
- 3 (200 g) punasipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 4 (300 g) tomaattia
- 1 punainen chilipalko
- 1 sitruuna
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl kuivattua rosmariinia
- ½ tl kuivattua timjamia
- 150 g artisokan sydämiä puolitettuina
- n. 1½ dl (100 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
Minttukastike
- 1 ruukku tuoretta minttua
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Pinnalle
- 100 g parmesaania lastuina
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 250 asteiseksi.
- Halkaise paprikat neljään osaan. Poista siemenet. Paloittele kesäkurpitsa n. 5 cm:n paloiksi. Kuori ja puolita punasipulit. Kuori valkosipulin kynnet.
- Poista tomaateista kannat. Jätä chili kokonaiseksi. Puolita sitruuna.
- Asettele kaikki kasvikset ja sitruuna uunipellille leivinpaperille.
- Pirskota kasviksille Oivariini ja ripota mausteet. Paahda uunin keskiosassa n. 10 min. Kasvikset saavat jäädä rakenteeltaan napakoiksi.
- Ota paprikat kulhoon ja peitä tuorekelmulla. Poista paprikoista pintakuori juuresveitsellä, kun ne ovat hieman jäähtyneet. Kuori myös tomaatit.
- Hienonna valkosipulit ja chili ja pilko muut kasvikset suupalan kokoisiksi. Yhdistä ainekset.
- Viimeistele salaatti juustolastuilla ja persiljalla.
- Hienonna mintunlehdet ja yhdistä muihin kastikeaineisiin. Tarjoa salaatin kanssa eri kulhosta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
65 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa