Salamipannukakku

Salamipannukakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Salamipannukakku

Salamipannukakku

Tämä maukas pannukakku sopii pikkusuolaiseksi tai salaatin kanssa tarjoiltuna lounaaksi tai iltapalaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen

Taikina

4
kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Pannulle

100 g
kevytsalamia
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Valmista taikina sekoittamalla munien rakenne rikki kulhossa. Vatkaa joukkoon loput aineet. Anna taikinan turvota muiden valmistelujen ajan
  2. Levitä suikaloitu salami ja juustoraaste uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada taikina varoen uunipannulle.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa raikkaan, esim. puolukkaisen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›