Salamipannukakku

Salamipannukakku

Tämä maukas pannukakku sopii pikkusuolaiseksi tai salaatin kanssa tarjoiltuna lounaaksi tai iltapalaksi.

45 min
helppo
141 kcal / 100g
0

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen

Taikina

4
kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Pannulle

100 g
kevytsalamia
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Valmista taikina sekoittamalla munien rakenne rikki kulhossa. Vatkaa joukkoon loput aineet. Anna taikinan turvota muiden valmistelujen ajan
  2. Levitä suikaloitu salami ja juustoraaste uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada taikina varoen uunipannulle.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa raikkaan, esim. puolukkaisen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
165 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›