
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g täysjyväruisleipää, esim. Real
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 2 liivatelehteä
- 100 g kylmäsavuhärkää
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 tl sokeria
- 100 g kurkkua
- 1 (200 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® yrtti tuorejuustoaValio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
-
2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® tilli tuorejuustoa
-
2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 2 rkl sitruunamehua
Koristeluun
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 0 kg rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna leipä monitoimikoneessa tai raasta se. Lisää joukkoon voisula. Peitä irtopohjaisen (Ø n. 23 cm) kokoisen vuoan pohja leivinpaperilla. Taputtele leipäseos pohjalle.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Hienonna kylmäsavuhärkä. Mausta. Leikkaa kurkku ja kuorittu omena aivan pieniksi kuutioiksi. Yhdistä niihin liha ja tuorejuusto.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Purista liivatelehdet kuiviksi. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi kattilassa. Sulata siihen liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Lisää viimeisenä kermavaahto. Kaada seos vuokaan. Peitä tuorekelmulla.
- Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 - 5 tuntia tai seuraavaan päivään. Irrota torttu vuoasta. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolan lehtiä