Savukalarieskarullat

Savukalarieskarullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savukalarieskarullat

Savukalarieskarullat

Rieskarullaan voi sujauttaa suosikkitäytteitä. Näissä maistuvat savukala, keitetty kananmuna ja raejuusto.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset7 kpl

7 kpl
1 ruukku
rapeaa salaattia , esim. jääsalaatti
1 pkt (315 g)
täysjyvärullarieskaa

Täyte

4
keitettyä (10 min) kananmunaa
225 g (2 - 3 dl)
ruodotonta savusiikaa
pala (250 g)
tuoretta kurkkua
1 dl
tilliä
1 prk (200 g)
1 prk (180 g)
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
sitruunapippuria
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti.
  2. Valmista täyte: Hienonna munat ja perattu savukala. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Valuta raejuustosta pois ylimääräinen neste. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa
  3. Levitä rullarieskat leivinpaperille työpöydälle. Jaa rieskojen päälle ensin salaatinlehdet ja sitten täyte. Kääri rulliksi alkaen pitkältä sivulta
  4. Tarjoa heti pikkuruokana tai iltapalana (säilytyksessä rieska pehmiää).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›