Savukalarieskarullat

Savukalarieskarullat

30 min
helppo
142 kcal / 100g
0
0

Rieskarullaan voi sujauttaa suosikkitäytteitä. Näissä maistuvat savukala, keitetty kananmuna ja raejuusto.

Ainekset

7 kpl
1 ruukku
rapeaa salaattia , esim. jääsalaatti
1 pkt (315 g)
täysjyvärullarieskaa

Täyte

4
keitettyä (10 min) kananmunaa
225 g (2 - 3 dl)
ruodotonta savusiikaa
pala (250 g)
tuoretta kurkkua
1 dl
tilliä
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
sitruunapippuria
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti.
  2. Valmista täyte: Hienonna munat ja perattu savukala. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Valuta raejuustosta pois ylimääräinen neste. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa
  3. Levitä rullarieskat leivinpaperille työpöydälle. Jaa rieskojen päälle ensin salaatinlehdet ja sitten täyte. Kääri rulliksi alkaen pitkältä sivulta
  4. Tarjoa heti pikkuruokana tai iltapalana (säilytyksessä rieska pehmiää)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)