
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku rapeaa salaattia, esim. jääsalaatti
- 1 pkt (315 g) täysjyvärullarieskaa
Täyte
- 4 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 2-3 dl (225 g) ruodotonta savusiikaa
- 250 g kurkkua
- 1 dl tilliä
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 tl sitruunapippuria
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti.
- Valmista täyte: Hienonna munat ja perattu savukala. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Valuta raejuustosta pois ylimääräinen neste. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa
- Levitä rullarieskat leivinpaperille työpöydälle. Jaa rieskojen päälle ensin salaatinlehdet ja sitten täyte. Kääri rulliksi alkaen pitkältä sivulta
- Tarjoa heti pikkuruokana tai iltapalana (säilytyksessä rieska pehmiää).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa