Savulohirullat & rémouladekastike

Savulohirullat & rémouladekastike

1 h
keskitaso
121 kcal / 100g
1
2

Sujauta kuha- tai kirjolohifileerullien sisään kylmäsavustettua kirjolohta. Tämä sopii niin arki- kuin viikonloppuruoaksikin. Tarjoile kalarullia rémouladekastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta
800 g
ruodotonta kalafileetä , esim. kirjolohta tai kuhaa
150 g
kylmäsavulohta
yhden (2 rkl)
limetin mehu

Rémouladekastike

2 dl
1 prk (150 g)
1 rkl
limettimehua
½ dl (50 g)
maustekurkkukuutioita
½ dl (30 g)
porkkanaraastetta
½ dl
kaprista
2 (50 g)
salottisipulia
½ dl
persiljaa
mustapippuria myllystä
1 tl
sokeria

Koristeluun

3
kovaksi keitettyä kananmunaa
1
limetti

Ohje

  1. Leikkaa kalafileestä pituussuuntaan viistoon n. 1/2 cm:n paksuisia viipaleita. Aseta jokaisen viipaleen päälle kylmäsavulohiviipale ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan.
  2. Pirskota rullien päälle limettimehua.
  3. Kypsennä uunin ala/keskiosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsiä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset; lisää kaprikset, sipuli ja persilja hienonnettuina.
  5. Koristele annokset munalohkoilla ja limettiviipaleilla.
  6. Tarjoa keitettyjen kasvisten ja perunoiden kanssa.

Vinkki

* Rémouladekastike sopii myös esim. uuniperunoiden, graavin lohen ja paahtopaistin kanssa tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
7 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)