Vegaaninen välimeren rulla

Vegaaninen välimeren rulla
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen välimeren rulla

Vegaaninen välimeren rulla

Vegaaninen välimeren rulla kääritään rieskan sisään. Leikkaa pieniksi suupaloiksi tai ota mukaan isompana lounasrullana.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jääkaapissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 palaa

15 palaa
3 kpl
ohutta rieskaa esim. Fazer Street Food
200 g
hummusta
100 g (1 dl)
aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 pkt
50 g
salaatti- tai versosekoitusta tai silmusalaattia

Ohje

  1. Levitä rieskojen pintaan hummus.
  2. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja levitä hummuksen päälle.
  3. Lisää Veggie viipaleet ja lievitä salaattisekoitus viimeisenä pinnalle.
  4. Rullaa täytetyt rieskat rullalle ja kääri kelmuun tai leivinpaperin sisään. Anna tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Leikkaa annospaloiksi tai haluamaasi kokoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›