Sienifocaccia

Sienifocaccia

50 min
keskitaso
217 kcal / 100g
1
0

Italialaista litteää leipää, focacciaa, voi tarjoilla vaikkapa salaattien kera. Tässä ohjeessa focaccia on saanut päällensä siitakesieniä ja AURA juustoa - nam!

Ainekset

1 kpl
3 dl
25 g
hiivaa
1 tl
suolaa
2 tl
sokeria
n. 5 dl
vehnäjauhoja
½ dl

Päälle

1 pkt (100 g)
siitakesieniä
1 - 2 (150 g)
punasipulia
1 + 1 rkl
ripaus
suolaa ja mustapippuria myllystä
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola ja sokeri. Lisää jauhoja vähitellen puuhaarukalla sekoittaen. Lisää loppuvaiheessa Oivariini.
  2. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuiseksi soikioksi (n. 30 x 35 cm). Peitä leivinliinalla ja kohota.
  3. Viipaloi sienet ja suikaloi punasipuli. Kuumenna sieniä pannulla sekoitellen, kunnes neste on haihtunut. Lisää Oivariini ja sipulit. Sekoittele seosta hetki. Mausta.
  4. Voitele kohonnut taikinalevy Oivariini rasvalla. Levitä sieni-sipuliseos taikinalevylle. Ripota AURA päälle.
  5. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
76 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)