
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g (5 dl) suppilovahveroita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 1½ tl suolaa
-
2½ dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 2½ dl vettä
- 50 g hiivaa
- 1 rkl sokeria
- 10-11 dl sämpyläjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja hienonna sienet.
- Kuumenna sieniä pannulla miedolla lämmöllä kunnes irtoava neste haihtuu. Lisää Oivariini ja hienonnettu sipuli. Paista sienet ja sipuli. Mausta 1/4 teelusikallisella suolaa. Anna jäähtyä haaleaksi.
- Sekoita kädenlämpöiseen jogurtti-vesiseokseen hiiva, loppu suola (1 1/2 tl) ja sokeri. Lisää sieniseos. Alusta taikinaan jauhot vähitellen ja lopuksi Oivariini. Peitä liinalla. Anna kohota lämpimässä paikassa.
- Vaivaa taikinasta ilmakuplat. Jaa 18 osaan. Pyörittele paloista sämpylöitä. Kohota hyvin liinan alla.
- Paista 225 asteessa n. 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
179 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa