
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g silakkafileitä
- ½ tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl hienonnettua tilliä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Pannulle
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla, paprikajauheella ja hienonnetulla tillillä. Paina fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
- Sipaise pinnoitettu pannu Oivariini rasvalla. Nosta silakat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsiksi, n. 15 min.
- Voit kypsentää myös uunissa 200 asteessa n. 25 min.
- Tarjoa lanttu- tai porkkanaraasteen sekä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa