Silakka-juustopannu

Silakka-juustopannu

25 min
helppo
129 kcal / 100g
1
0

Silakat ovat edullista ja maukasta arkiruokaa. Juustokermassa haudutettu silakkapannu maistuu koko perheelle perunamuusin kanssa tarjottuna.

Ainekset

4 annosta
500 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 dl
hienonnettua tilliä
1 prk (2,5 dl)

Pannulle

Ohje

  1. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla, paprikajauheella ja hienonnetulla tillillä. Paina fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
  2. Sipaise pinnoitettu pannu Oivariini rasvalla. Nosta silakat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsiksi, n. 15 min.
  3. Voit kypsentää myös uunissa 200 asteessa n. 25 min.
  4. Tarjoa lanttu- tai porkkanaraasteen sekä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
11 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)