
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
Voit kokeilla myös - 1-2 tl balsamiviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja viipaloi sipulit.
- Kuullota niitä pannulla Oivariini rasvassa, kunnes ne ovat pehmeitä, n. 10 min. Älä ruskista. Lisää siirappi.
- Lisää ruokakerma ja balsamietikka.
- Anna kiehua hetken, kunnes seos on sopivan sakeaa.
- Lusikoi sipulilisäkettä jauheliha-, filee- tai maksapihvien päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa