Siirry sisältöön
Sipulilisäke

Sipulilisäke

Muhennettu sipuli on oiva lisäke liha- ja maksaruoille. Kokeile maustettuja ruokakermoja makusi mukaan.

Sipulilisäke

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipulit.
  2. Kuullota niitä pannulla Oivariini rasvassa, kunnes ne ovat pehmeitä, n. 10 min. Älä ruskista. Lisää siirappi.
  3. Lisää ruokakerma ja balsamietikka.
  4. Anna kiehua hetken, kunnes seos on sopivan sakeaa.
  5. Lusikoi sipulilisäkettä jauheliha-, filee- tai maksapihvien päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search