Sipulilisäke

Sipulilisäke

Muhennettu sipuli on oiva lisäke liha- ja maksaruoille. Kokeile maustettuja ruokakermoja makusi mukaan.

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
sipulia
1 rkl
2 rkl
tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Mustapekka®

tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme sipulia
1 - 2 tl
balsamietikkaa

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipulit.
  2. Kuullota niitä pannulla Oivariini rasvassa, kunnes ne ovat pehmeitä, n. 10 min. Älä ruskista. Lisää siirappi.
  3. Lisää ruokakerma ja balsamietikka.
  4. Anna kiehua hetken, kunnes seos on sopivan sakeaa.
  5. Lusikoi sipulilisäkettä jauheliha-, filee- tai maksapihvien päälle.
Lisukkeeksi
Pekoniset häränpihvit
35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›