Sipulilisäke

Sipulilisäke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipulilisäke

Sipulilisäke

Muhennettu sipuli on oiva lisäke liha- ja maksaruoille. Kokeile maustettuja ruokakermoja makusi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
sipulia
1 rkl
2 rkl
tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Mustapekka®

tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme sipulia
1 - 2 tl
balsamietikkaa

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipulit.
  2. Kuullota niitä pannulla Oivariini rasvassa, kunnes ne ovat pehmeitä, n. 10 min. Älä ruskista. Lisää siirappi.
  3. Lisää ruokakerma ja balsamietikka.
  4. Anna kiehua hetken, kunnes seos on sopivan sakeaa.
  5. Lusikoi sipulilisäkettä jauheliha-, filee- tai maksapihvien päälle.
Lisukkeeksi
Pekoniset häränpihvit
35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›