Sitruunainen pashajäätelö

Sitruunainen pashajäätelö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunainen pashajäätelö

Sitruunainen pashajäätelö

Pasha tarkoittaa varsinaisesti pääsiäistä. Ruokana pasha on rahkapohjainen jälkiruoka, joka on usein maustettu kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
pakastimessa
8 h
Yhteensä
8 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
4
keltuaista
½ dl
sokeria
1 prk (2,5 dl)
1 prk (200 g)
2 rkl
sitruslikööriä , esim. Limoncello
3 rkl
kuivattuja karpaloita
1 dl
kuivattuja ananaspaloja
1 dl
mantelilastuja

Koristeeksi

viinirypäleitä , sharonhedelmää, litsejä, pitahayaa ja minttua

Tarjoiluun

mangososetta

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita sitruunarahka, sitruslikööri, karpalot, pienemmiksi paloiksi leikatut ananaspalat ja mantelilastut rahkan joukkoon. Sekoita rahkaseoksen joukkoon vaniljakastike- ja keltuais-sokerivaahto kevyesti nostellen.
  3. Kaada jäätelömassa annosvuokiin. Nosta pakastimeen ja anna jäätyä 6 - 8 tuntia. Nosta jäätelöt pakastimesta 5 -10 min ennen tarjoilua. Kumoa ja koristele eksoottisilla hedelmillä.
  4. Tarjoile lisäksi mangososetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›