Sitruunaiset annos-cheesecaket

Sitruunaiset annos-cheesecaket

1 h 15 min
keskitaso
270 kcal / 100g
1
0

Juustokakun voi valmistaa myös suloisina pieninä suupaloina. Leivo annos-cheesecaket muffinivuokiin. Pehmeän täyteläinen ja sitruksen raikas täyte valmistuu maustetusta rahkasta ja  crème fraîchesta.

Ainekset

12 annosta

Pohja

75 g
¾ dl
sokeria
1
kananmuna
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

2 prk (à 200 g)
1 prk (150 g)
1
kananmuna
¾ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 rkl
perunajauhoja

Koristeeksi

1
limetti

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuoan voideltuihin ja kevyesti korppujauhotettuihin syvennyksiin. Painele taikina jauhotetulla sormella syvennysten pohjalle ja reunoille.
  2. Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n. 1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Jaa täyte syvennyksiin.
  3. Paista 175 asteessa n. 30 min. Ota jäähtyneinä vuoista. Leikkaa kuumalla vedellä pestystä limetistä ohuenohuita lohkoja. Koristele

Vinkki

Voit tehdä leivonnaisen myös piirasvuokaan (halkaisija 27 cm). Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)