
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl puuroriisiä
- ½ tl suolaa
- 1 rkl viinietikkaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 4 vehnätortillaa
- ½ kurkku
- 150 g graavilohta tai surimipuikkoja
- 1 kypsä avokado
- 1 tl sitruunamehua
- 2-3 tl wasabitahnaa
- ¾ dl hillottua inkivääriä
- 2-3 rkl soijakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele riisi kylmällä vedellä kattilassa muutamaan kertaan, kunnes vesi ei ole enää sameaa.
- Lisää vettä kattilaan sen verran, että sitä on riisin päällä yhtä paksu kerros kuin riisiä. Lisää suola. Keitä riisi kypsäksi kannen alla, kunnes kaikki neste on imeytynyt riisiin. Nosta liedeltä.
- Mausta lämmin riisi etikalla. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.
- Leikkaa kurkku, graavikala ja avokado pitkittäin tikkumaisiksi paloiksi. Kostuta avokadoviipaleet sitruunamehulla.
- Levitä riisitäyte tasaisesti tortillojen päälle. Levittäminen onnistuu helposti etikka-vesiseokseen kostutetuin sormin.
- Sipaise riisitäytteeseen ohut wasabiraita. Nosta täytteet raidan päälle. Kääri napakaksi rullaksi.
- Puolita ja nauti sellaisenaan tai soijakastikkeen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa