Syyssalaatti hedelmistä ja juustosta

Syyssalaatti hedelmistä ja juustosta

Juustot ovat hyvin monikäyttöisiä salaateissa. Tässä salaatissa mieto juusto täytelöittää salaatin ja nostaa hedelmien makua kauniisti esiin.

Ainekset6 annosta

6 annosta
pala (350 g)
makeaa melonia , esim. Galia-, hunaja- tai vesimelonia
200 g
tuoreita, kypsiä luumuja
1 (200 g)
omena tai nektariini
1 (200 g)
banaani
pala (150 g)
tuoretta kurkkua
200 g
½ dl
tuoretta minttua

Kostutussiirappi

1 dl
1 rkl
juoksevaa hunajaa tai ruokosokerisiirappia

Pinnalle

½ dl
pistaasipähkinärouhetta

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi meloni. Pilko hedelmät. Halkaise kurkku ja poista siitä siemenet. Kuutioi kurkku ja juusto.
  2. Sekoita ainekset keskenään. Revi joukkoon mintunlehtiä.
  3. Keitä mehua ja hunajaa / siirappia hetkisen kattilassa, kunnes seos sakeutuu. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Valuta kostutussiirappi salaatin päälle. Sekoita.
  5. Ripota pistaasipähkinät pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›