Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tapasrullat

Espanjalaiset tapakset sopivat alkupaloiksi tai illanistujaisiin pikkunaposteltavana tarjottavaksi.

Tapasrullat
Tapasrullat

Ainesosat

rullaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g ilmakuivattua kinkkua, pippurihärkää tai keittokinkkua
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • 1 puolikas (n. 400 g) makeaa melonia esim. cantaloupe tai vesimeloni
  • 0 kg tuoretta basilikaa tai villirucolaa

Ohje

  1. Levitä lihaviipaleet työlaudalle tai leivinpaperin päälle. Voitele ne paprika-chili Viola -tuorejuustolla. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös muita Viola-makuja.)
  2. Kuori ja paloittele meloni. Aseta tuorejuustolla voideltujen lihaviipaleiden päälle melonipaloja sekä basilikan lehtiä tai rucolaa. Kääri rulliksi.
  3. Tarjoa alkupalana tai illanistujaisissa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal
Proteiini 8,8 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search