Gratinoidut vihersimpukat

Gratinoidut vihersimpukat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Gratinoidut vihersimpukat

Gratinoidut vihersimpukat

Gratinoidut vihersimpukat on herkullinen alkuruoka, joka herättää ruokahalun. Voit tarjota vihersimpukoita myös naposteluannoksena illanistujaisissa tai cocktailjuhlissa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
vihersimpukoita
sormisuolaa

Täyte

n. 200 g
vaaleaa paahtoleipää
100 g
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pkt (100 g)
serranokinkkua hienonnettuna
¼
punaista chilipalkoa hienonnettuna
1 rkl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 pussi (150 g)
1 rkl
limemehua

Ohje

  1. Sulata ja valuta simpukat hyvin.
  2. Irrota simpukan liha kuorista ja asettele se takaisin simpukan alakuoren päälle. Mausta suolalla.
  3. Täyte

  4. Paahda leipä ja hienonna.
  5. Lisää kaikki muut aineet joukkoon. Voit halutessasi yhdistää ja hienontaa kaikki aineet monitoimikoneessa.
  6. Asettele simpukat uunipellille ja lisää täyte niiden päälle.
  7. Kypsennä uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes täyte on saanut kauniin värin.
  8. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›