
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7¼ dl vihersimpukoita
- 0 kg sormisuolaa
Täyte
- 200 g vaaleaa paahtoleipää
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 pkt (100 g) serranokinkkua hienonnettuna
- ¼ punaista chilipalkoa hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 1 rkl limemehua
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta simpukat hyvin.
- Irrota simpukan liha kuorista ja asettele se takaisin simpukan alakuoren päälle. Mausta suolalla.
Täyte
- Paahda leipä ja hienonna.
- Lisää kaikki muut aineet joukkoon. Voit halutessasi yhdistää ja hienontaa kaikki aineet monitoimikoneessa.
- Asettele simpukat uunipellille ja lisää täyte niiden päälle.
- Kypsennä uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes täyte on saanut kauniin värin.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa