Kerrossapakset

Kerrossapakset

Hauska, helppo ja maukas suupala, joka syntyy rennoin ottein keneltä vaan. Sopii mainosti myös juhlatarjoiluihin.

10 min
helppo
196 kcal / 100g
0
0

Ainekset10 annospalaa

10 annospalaa
20 kpl
ruisnachoja
1 rasia (100 g)
10 kpl
paistettuja neulamuikkuja

tai 50 ggraavisuolattua siika- tai kirjolohifileetä
1
kevätsipulivartta tai ruohosipulia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lusikoi tai pursota tuorejuusto ruisnachoille. Nosta kaksi päällekkäin yhden suupalan tekemiseksi.
  2. Aseta päälle kala ja kevätsipulirenkaita. Rouhaise päälle mustapippuria.
  3. Tarjoa pikkusuolaisena buffetpöydässä tai mädin kanssa päällystettynä juhlavana alkupalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)