Kerrossapakset

Kerrossapakset
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kerrossapakset

Kerrossapakset

Hauska, helppo ja maukas suupala, joka syntyy rennoin ottein keneltä vaan. Sopii mainosti myös juhlatarjoiluihin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annospalaa

10 annospalaa
20 kpl
ruisnachoja
1 rasia (100 g)
10 kpl
paistettuja neulamuikkuja

tai 50 ggraavisuolattua siika- tai kirjolohifileetä
1
kevätsipulivartta tai ruohosipulia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lusikoi tai pursota tuorejuusto ruisnachoille. Nosta kaksi päällekkäin yhden suupalan tekemiseksi.
  2. Aseta päälle kala ja kevätsipulirenkaita. Rouhaise päälle mustapippuria.
  3. Tarjoa pikkusuolaisena buffetpöydässä tai mädin kanssa päällystettynä juhlavana alkupalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›