
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 20 ruisnachoja
-
1 rasia (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
10
paistettuja neulamuikkuja
- 50 g graavisuolattua siika- tai kirjolohifileetä tai kirjolohen mätiä
Voit kokeilla myös - 1 kevätsipulivartta tai ruohosipulia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Lusikoi tai pursota tuorejuusto ruisnachoille. Nosta kaksi päällekkäin yhden suupalan tekemiseksi.
- Aseta päälle kala ja kevätsipulirenkaita. Rouhaise päälle mustapippuria.
- Tarjoa pikkusuolaisena buffetpöydässä tai mädin kanssa päällystettynä juhlavana alkupalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä