Pohja | |
---|---|
500 g | paahtoleipää |
Kostutukseen | |
½ dl | sitruunamehua |
½ dl | vettä |
ripaus | suolaa |
Katkaraputäyte ja kuorrutus | |
3 | liivatelehteä |
300 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu |
1 | punasipuli |
1 ruukku | tuoretta tilliä |
3 prk (à 150g) | |
2 rasiaa (à 200 g) | |
mustapippuria myllystä | |
1 rkl | sitruunamehua |
Koristeluun | |
kirjolohen mätiä , rapuja, tilliä, versoja, retiisiä, syötäviä kukkia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.