Tonnikala-kolmioleivät

Tonnikala-kolmioleivät

15 min
helppo
194 kcal / 100g
4
1

Leipä on oivallainen eväs ottaa mukaan työhön, opiskeluun tai harrastuksiin.

Ainekset

8 kolmioleipää
1 tlk (185/150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 dl
amerikkalaista kurkkusalaattia
1 rasia (200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä
8 viipaletta
ruispaahtoleipää , esim. ruistoast

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi siivilässä. Hienonna kala haarukalla kulhon pohjalla. Lisää joukkoon muut aineet. Levitä seosta ruispaahtoleiville, ei aivan reunoille saakka. Paina kevyesti kaksi leipää vastakkain ja leikkaa kolmioiksi.

Vinkki

Lisää halutessasi väliin rapeaa lehtisalaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)