Siirry sisältöön
Tonnikala-kolmioleivät

Tonnikala-kolmioleivät

Leipä on oivallainen eväs ottaa mukaan työhön, opiskeluun tai harrastuksiin.

Tonnikala-kolmioleivät

Ainesosat

kolmioleipää

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 tlk (185/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
    Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 8 viipaletta ruispaahtoleipää, esim. ruistoast

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi siivilässä. Hienonna kala haarukalla kulhon pohjalla. Lisää joukkoon muut aineet. Levitä seosta ruispaahtoleiville, ei aivan reunoille saakka. Paina kevyesti kaksi leipää vastakkain ja leikkaa kolmioiksi.

Vinkki

Lisää halutessasi väliin rapeaa lehtisalaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 19 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search