Tonnikala-quesadillat

Tonnikala-quesadillat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tonnikala-quesadillat

Tonnikala-quesadillat

Quesadilla on maistuva pikkuruoka, jonka täytteitä voi helposti varioida makunsa mukaan. Juusto on kuitenkin Quesadillan ydin, sillä se antaa mehevyyttä ja pitää täytteen siististi rieskojen tai tortillojen välissä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset3 kpl

3 kpl
1 pkt (300 g / 6 kpl)
pyöreitä rieskoja , esim. Lapin rilla

Täyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 (100 g)
omena
1 prk (200 g)
n. 2 tl
punaista pestoa
2 rkl
1 tl
sokeria
135 g (12 viipaletta)

Ohje

  1. Valuta tonnikala siivilässä.
  2. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  3. Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Lisää omenakuutiot, raejuusto, pesto, jogurtti ja sokeri. Sekoita.
  4. Aseta 3 rieskaa työlaudalle. Laita jokaiselle rieskalle 4 juustoviipaletta. Lusikoi juuston päälle tonnikalaseos.
  5. Nosta kunkin rieskan päälle toinen rieska. Taputtele päältä kädellä, jotta täyte tiivistyy hiukan.
  6. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keittämällä siinä vettä hetkisen. Kaada vesi pois ja kuivaa pannu talouspaperilla.
  7. Nosta quesadilla pannulle. Painele lastalla. Alenna levyn lämpö puoleen (esim. 6 --> 3). Paista 2 - 3 min. Käännä lastalla.
  8. Paista toiselta puolelta vielä n. 2 min.
  9. Leikkaa saksilla 4 osaan. Tarjoa salaatin kera.
Vinkki

Vinkki

* Rieskojen tilalla voit käyttää vehnätortilloja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.