
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (300 g/6 ) pyöreitä rieskoja, esim. Lapin rilla
Täyte
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 1 (100 g) omena
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 2 tl punaista pestoa
-
2 rkl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 1 tl sokeria
-
12 viipaletta (135 g)
Valio Oltermanni® viipalettaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Jaa resepti
Ohje
- Valuta tonnikala siivilässä.
- Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Lisää omenakuutiot, raejuusto, pesto, jogurtti ja sokeri. Sekoita.
- Aseta 3 rieskaa työlaudalle. Laita jokaiselle rieskalle 4 juustoviipaletta. Lusikoi juuston päälle tonnikalaseos.
- Nosta kunkin rieskan päälle toinen rieska. Taputtele päältä kädellä, jotta täyte tiivistyy hiukan.
- Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keittämällä siinä vettä hetkisen. Kaada vesi pois ja kuivaa pannu talouspaperilla.
- Nosta quesadilla pannulle. Painele lastalla. Alenna levyn lämpö puoleen (esim. 6 --> 3). Paista 2 - 3 min. Käännä lastalla.
- Paista toiselta puolelta vielä n. 2 min.
- Leikkaa saksilla 4 osaan. Tarjoa salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa