Tonnikala-quesadillat

Tonnikala-quesadillat

25 min
keskitaso
207 kcal / 100g
0
0

Quesadilla on maistuva pikkuruoka, jonka täytteitä voi helposti varioida makunsa mukaan. Juusto on kuitenkin Quesadillan ydin, sillä se antaa mehevyyttä ja pitää täytteen siististi rieskojen tai tortillojen välissä.

Ainekset

3 kpl
1 pkt (300 g / 6 kpl)
pyöreitä rieskoja , esim. Lapin rilla

Täyte

1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 (100 g)
omena
1 prk (200 g)
n. 2 tl
punaista pestoa
2 rkl
1 tl
sokeria
135 g (12 viipaletta)

Ohje

  1. Valuta tonnikala siivilässä.
  2. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  3. Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Lisää omenakuutiot, raejuusto, pesto, jogurtti ja sokeri. Sekoita.
  4. Aseta 3 rieskaa työlaudalle. Laita jokaiselle rieskalle 4 juustoviipaletta. Lusikoi juuston päälle tonnikalaseos.
  5. Nosta kunkin rieskan päälle toinen rieska. Taputtele päältä kädellä, jotta täyte tiivistyy hiukan.
  6. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keittämällä siinä vettä hetkisen. Kaada vesi pois ja kuivaa pannu talouspaperilla.
  7. Nosta quesadilla pannulle. Painele lastalla. Alenna levyn lämpö puoleen (esim. 6 --> 3). Paista 2 - 3 min. Käännä lastalla.
  8. Paista toiselta puolelta vielä n. 2 min.
  9. Leikkaa saksilla 4 osaan. Tarjoa salaatin kera.

Vinkki

* Rieskojen tilalla voit käyttää vehnätortilloja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)