Kala-juustosalaatti

Kala-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kala-juustosalaatti

Kala-juustosalaatti

Ruokaisa salaatti syntyy lisäämällä kasvispohjaan keitettyä perunaa ja tonnikalaa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 8 (400 g)
keitettyä uutta perunaa
3 - 4 (300 g)
tomaattia
puolikas (150 g)
kurkkua
pala (200 g)
jäävuorisalaattia
1 - 2 (75 g)
sipulia
1 prk (180 g)
1 tlk (200 / 150 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
sitruunapippuria
½ dl
tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna

Kastike

2
rypsiöljyä
1 rkl
valkoista balsamietikkaa
¼ dl
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita kastikeen ainekset.
  2. Viipaloi perunat. Lohko tomaatit. Kuutioi kurkku. Suikaloi jäävuorisalaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna. Valuta juustokuutiot ja murenna halutessasi. Valuta tonnikala.
  3. Kokoa aineksia kerroksittain tarjoiluastiaan, ripota sitruunapippuria perunoille. Kaada kastike salaatille.
  4. Tarjoa salaattia tuoreen leivän kanssa kevyeksi ateriaksi.
Vinkki

Vinkki

* Lisää salaattiin oliiveja tai hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia* Käytä tonnikalan sijaan esim. sinappisilakkaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›