Tonnikala-tomaattikastike pastalle

Tonnikala-tomaattikastike pastalle

15 min
helppo
102 kcal / 100g
2
5

Valmiita sosekeittoja voi käyttää mainiosti arjen pyörteissä kastikkeiden pohjana. Lisäämällä keittoon kasviksia, kypsennettyä kalaa, lihaa tai broileria, saat nopeasti herkullisen ja täyttävän pastakastikkeen.

Ainekset

2 annosta
2 dl
½ dl
vettä
1 tlk
tonnikalaa (maustekastikkeessa)
½ prk (à 180 g)
½ dl
hienonnettua tilliä

Tarjoiluun

tuorepastaa , riisiä tai keitettyjä perunoita

Ohje

  1. Kaada keitto ja vesi kattilaan. Paloittele tonnikala tarvittaessa. Lisää kattilaan kastikkeineen. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Huuhtele juustokuutiot kylmällä vedellä siivilässä. Lisää kattilaan tillisilpun kanssa.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Tarjoa kastikkeen kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)