
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (8 ) vehnätortilloja
Tonnikalatäyte
- 2 prk (à 227 g) ananaspaloja
- 3 tlk (à 185 g) tonnikalaa, MSC-sertifioitu esim. tomaattikastikkeessa
- 2 pussia (à 200 g) herne-maissi-paprikaa
Päälle
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Valuta ananaspalat. Yhdistä täytteen aineet keskenään, käytä siihen myös tonnikalan kastike.
- Levitä tortillat esim. leivinpaperille. Jaa täyte niille ja kääri rulliksi.
- Leikkaa rullat terävällä, sahateräisellä veitsellä 4 osaan. Nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
- Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
- Tarjoa salaatin kanssa esim. illanistujaisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa