Tonnikala-tortillavuoka

Tonnikala-tortillavuoka

50 min
helppo
147 kcal / 100g
9
7

Hauskannäköinen tortillavuoka houkuttelee lapset ruokapöytään, mutta maistuu isommillekin ruokailijoille vaikkapa illanistujaisissa.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (8 kpl)
vehnätortilloja

Tonnikalatäyte

2 prk (à 227 g)
ananaspaloja
3 tlk (à 185 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu esim. tomaattikastikkeessa
2 pussia (à 200 g)
herne-maissi-paprikaa

Päälle

2 dl
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Valuta ananaspalat. Yhdistä täytteen aineet keskenään, käytä siihen myös tonnikalan kastike.
  2. Levitä tortillat esim. leivinpaperille. Jaa täyte niille ja kääri rulliksi.
  3. Leikkaa rullat terävällä, sahateräisellä veitsellä 4 osaan. Nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
  4. Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan.
  5. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
  6. Tarjoa salaatin kanssa esim. illanistujaisruokana.

Vinkki

* Lisää täytteeseen halutessasi 2 valkosipulin kynttä ja 1/2 - 1 tl chilijauhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)