Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikala-tortillavuoka

Hauskannäköinen tortillavuoka houkuttelee lapset ruokapöytään, mutta maistuu isommillekin ruokailijoille vaikkapa illanistujaisissa.

Tonnikala-tortillavuoka
Tonnikala-tortillavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (8 ) vehnätortilloja

Tonnikalatäyte

  • 2 prk (à 227 g) ananaspaloja
  • 3 tlk (à 185 g) tonnikalaa, MSC-sertifioitu esim. tomaattikastikkeessa
  • 2 pussia (à 200 g) herne-maissi-paprikaa

Päälle


Ohje

  1. Valuta ananaspalat. Yhdistä täytteen aineet keskenään, käytä siihen myös tonnikalan kastike.
  2. Levitä tortillat esim. leivinpaperille. Jaa täyte niille ja kääri rulliksi.
  3. Leikkaa rullat terävällä, sahateräisellä veitsellä 4 osaan. Nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
  4. Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan.
  5. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
  6. Tarjoa salaatin kanssa esim. illanistujaisruokana.

Vinkki

Lisää täytteeseen halutessasi 2 valkosipulin kynttä ja 1/2 - 1 tl chilijauhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 13 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search