Siirry sisältöön
Uunisilakat juustokastikkeessa

Uunisilakat juustokastikkeessa

Silakat ovat edullista arkiruokaa. Juustoisesta ruokakermasta saat niille helpon kastikkeen.

Uunisilakat juustokastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g silakkafileitä
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ dl mätitahnaa
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon

Ohje

  1. Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Lisää fileille mausteet, mätitahna ja tilli.
  2. Kääri kalafileet rullalle tai taita kalan muotoon. Lado uunivuokaan vieri viereen. Kaada juustokerma kalojen päälle.
  3. Kypsennä 200 asteessa 30 min.
  4. Tarjoa kuumana tai kylmänä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 12 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search