Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g silakkafileitä
- ¼ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ dl mätitahnaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Jaa resepti
Ohje
- Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Lisää fileille mausteet, mätitahna ja tilli.
- Kääri kalafileet rullalle tai taita kalan muotoon. Lado uunivuokaan vieri viereen. Kaada juustokerma kalojen päälle.
- Kypsennä 200 asteessa 30 min.
- Tarjoa kuumana tai kylmänä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.