Valkosuklaamousse

Valkosuklaamousse

Valkosuklaamousse sopii jälkiruoaksi sellaisenaan tai marjojen kanssa. Voit käyttää valkosuklaamoussea myös kakkujen tai torttujen täyteenä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
valkosuklaata
1 rasia (200 g)
1 rkl
limetti- tai sitruunamehua
1 tl
vaniljasokeria
2
valkuaista
4 rkl
sokeria

Koristeluun

valkosuklaalastuja

Ohje

  1. Sulata suklaa mikrossa matalalla teholla. Sekoita välillä.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuuston joukkoon suklaasula, limetti- tai sitruunamehu ja vaniljasokeri.
  3. Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto kahdessa erässä varovasti nostellen seoksen joukkoon.
  4. Annostele mousse ja koristele suklaalastuilla.

Vinkki

* Voit tarjota moussen myös kerroksittain tuoreiden marjojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)