Valkosuklaamousse

Valkosuklaamousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosuklaamousse

Valkosuklaamousse

Valkosuklaamousse sopii jälkiruoaksi sellaisenaan tai marjojen kanssa. Voit käyttää valkosuklaamoussea myös kakkujen tai torttujen täyteenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
valkosuklaata
1 rasia (200 g)
1 rkl
limetti- tai sitruunamehua
1 tl
vaniljasokeria
2
valkuaista
4 rkl
sokeria

Koristeluun

valkosuklaalastuja

Ohje

  1. Sulata suklaa mikrossa matalalla teholla. Sekoita välillä.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuuston joukkoon suklaasula, limetti- tai sitruunamehu ja vaniljasokeri.
  3. Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto kahdessa erässä varovasti nostellen seoksen joukkoon.
  4. Annostele mousse ja koristele suklaalastuilla.
Vinkki

Vinkki

* Voit tarjota moussen myös kerroksittain tuoreiden marjojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›