Vaniljakiisseli täytekakun väliin

Vaniljakiisseli täytekakun väliin

Tästä annoksesta vaniljakiisseliä riittää täytteeksi täytekakun kahteen väliin.

Ainekset2 täyteväliin

2 täyteväliin
2 dl
2 rkl
sokeria
1
kananmuna
2 tl
perunajauhoja
2 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita kattilassa kerma, sokeri, muna ja perunajauhot.
  2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kiehumispisteeseen. Nosta kattila levyltä. Jäähdytä ja lisää vaniljasokeri.
Vinkki

Vinkki

Käytä kiisseliä esim. täytekakun välissä. Leikkaa 4 munan kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta n. 1 dl:lla maitoa. Levitä väleihin omenasoseen ja -raasteen seosta (1/2 dl omenasosetta tai -marmeladia + 2 dl hapahkoa omenaraastetta) ja sen päälle vaniljakiisseliä. Kuorruta kakku kinuski- tai kermakuorrutuksella.Voit halutessasi korvata kuohukerman kevytkermalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›