Vaniljakiisseli täytekakun väliin

Vaniljakiisseli täytekakun väliin

5 min
keskitaso
300 kcal / 100g
2
3

Tästä annoksesta vaniljakiisseliä riittää täytteeksi täytekakun kahteen väliin.

Ainekset

2 täyteväliin
2 dl
2 rkl
sokeria
1
kananmuna
2 tl
perunajauhoja
2 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita kattilassa kerma, sokeri, muna ja perunajauhot.
  2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kiehumispisteeseen. Nosta kattila levyltä. Jäähdytä ja lisää vaniljasokeri.

Vinkki

Käytä kiisseliä esim. täytekakun välissä. Leikkaa 4 munan kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta n. 1 dl:lla maitoa. Levitä väleihin omenasoseen ja -raasteen seosta (1/2 dl omenasosetta tai -marmeladia + 2 dl hapahkoa omenaraastetta) ja sen päälle vaniljakiisseliä. Kuorruta kakku kinuski- tai kermakuorrutuksella.Voit halutessasi korvata kuohukerman kevytkermalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
25 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (3)

SatNi12.5.2015 kello 19:35
Kuinka hyvin kiisseli säilyy? Useamman päivän jääkaapissa?
ValioAnna Koekeittiöltä17.3.2015 kello 13:15
Hei, kakun välissä kiisseli kestää pakastamisen kohtuullisesti. Sellaisenaan emme suosittele kiisseliä pakastettavaksi.
Nimetön15.3.2015 kello 14:42
Kestääkö pakastuksen?