Värikäs liha-kasvispannu muurikassa

Värikäs liha-kasvispannu muurikassa

45 min
keskitaso
120 kcal / 100g
1
0

Muurikassa valmistuu monenlaiset kesäruoat ja isommatkin määrät. Muina aikoina voit valmistaa ruoan isolla paistinpannulla liedellä.

Ainekset

6 annosta
650 g
porsaan sisäfileetä
550 g
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
kurkumaa

Kasviskimara

1 nippu
kesäsipulia
pieni (300 g)
kukkakaali
2 (450 g)
paprikaa , punainen ja keltainen

Kastike

2 dl
1 pussi (150 g)
1 - 2 rkl
mietoa keltaista currytahnaa
2 rkl
fariinisokeria

Paistamiseen

2 rkl

Koristeeksi

1 dl
kesäsipulin varsia tai persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa fileet reilun kokoisiksi kuutioiksi tai n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Sekoita mausteet keskenään ja ripota lihapaloille. Sekoittele ja anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun esikäsittelet kasvikset ja teet kastikkeen.
  2. Leikkaa sipulit neljään osaan ja hienonna osa varsista koristelua varten. Leikkaa kukkakaali pienemmiksi lohkoiksi ja paprikat kuutioiksi.
  3. Mittaa kattilaan kerma ja 3/4 AURA murusta (säästä loppu koristeeksi). Kuumenna sekoittaen. Lisää currytahna ja fariinisokeri. Kiehauta.
  4. Ruskista liha isolla paistinpannulla tai muurinpohjapannulla Oivariini rasvassa. Lisää sipulit ja kukkakaali. Alenna lämpöä, sekoittele. Lisää kastike ja paprika, anna kiehua muutama min kannen alla.
  5. Koristele vihersilpulla ja lopulla AURA murulla.
  6. Tarjoa keitetyn riisin tai erilaisten salaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Vinkki

Voit käyttää ruoassa myös Valio maustettuja ruokakermoja, esim. Kolme juustoa, Kolme sipulia, Kippari® tai AURA®.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)