Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 650 g porsaan sisäfileetä
- 550 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl kurkumaa
Kasviskimara
- 1 nippu kesäsipulia
- 1 pieni (300 g) kukkakaali
- 2 (450 g) paprikaa, punainen ja keltainen
Kastike
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1-2 rkl mietoa keltaista currytahnaa
- 2 rkl fariinisokeria
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Koristeeksi
- 1 dl (20 g) kesäsipulin varsia tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fileet reilun kokoisiksi kuutioiksi tai n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Sekoita mausteet keskenään ja ripota lihapaloille. Sekoittele ja anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun esikäsittelet kasvikset ja teet kastikkeen.
- Leikkaa sipulit neljään osaan ja hienonna osa varsista koristelua varten. Leikkaa kukkakaali pienemmiksi lohkoiksi ja paprikat kuutioiksi.
- Mittaa kattilaan kerma ja 3/4 AURA murusta (säästä loppu koristeeksi). Kuumenna sekoittaen. Lisää currytahna ja fariinisokeri. Kiehauta.
- Ruskista liha isolla paistinpannulla tai muurinpohjapannulla Oivariini rasvassa. Lisää sipulit ja kukkakaali. Alenna lämpöä, sekoittele. Lisää kastike ja paprika, anna kiehua muutama min kannen alla.
- Koristele vihersilpulla ja lopulla AURA murulla.
- Tarjoa keitetyn riisin tai erilaisten salaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.