
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 650 g porsaan sisäfileetä
- 550 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl kurkumaa
Kasviskimara
- 1 nippu kesäsipulia
- 1 pieni (300 g) kukkakaali
- 2 (450 g) paprikaa, punainen ja keltainen
Kastike
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1-2 rkl mietoa keltaista currytahnaa
- 2 rkl fariinisokeria
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Koristeeksi
- 1 dl (20 g) kesäsipulin varsia tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fileet reilun kokoisiksi kuutioiksi tai n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Sekoita mausteet keskenään ja ripota lihapaloille. Sekoittele ja anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun esikäsittelet kasvikset ja teet kastikkeen.
- Leikkaa sipulit neljään osaan ja hienonna osa varsista koristelua varten. Leikkaa kukkakaali pienemmiksi lohkoiksi ja paprikat kuutioiksi.
- Mittaa kattilaan kerma ja 3/4 AURA murusta (säästä loppu koristeeksi). Kuumenna sekoittaen. Lisää currytahna ja fariinisokeri. Kiehauta.
- Ruskista liha isolla paistinpannulla tai muurinpohjapannulla Oivariini rasvassa. Lisää sipulit ja kukkakaali. Alenna lämpöä, sekoittele. Lisää kastike ja paprika, anna kiehua muutama min kannen alla.
- Koristele vihersilpulla ja lopulla AURA murulla.
- Tarjoa keitetyn riisin tai erilaisten salaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa