
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (180 g)
Gold&Green® vegeleikettäGold&Green® vegeleike on kasvipohjainen vaihtoehto kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Rapean maukkaat vegeleikkeet sopivat moniin tuttuihin ruokiin, kuten…
- 2 hampurilaissämpylää
- 2 isoa lehteä romainesalaattia
- ½ pieni punasipuli viipaloituna
- 1 avomaankurkku viipaloituna
- 2 rkl vegaanista mätiä
Majoneesi
- 1 dl vegaanista majoneesia
- ½ dl vegaanista fraichea
- 1 limen mehu ja kuoriraaste
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Chilihilloke
- 1 dl tomaattiketsuppia
- 2 rkl sriracha kastiketta
- 1 rkl hilloa karpalo tai puolukka
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
1-2-3 pikkeliliemi
- ½ dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl sokeria
- 1½ dl vettä
Lisäksi
- 0 kg ranskanperunoita
Jaa resepti
Ohje
- Aloita sipulin ja kurkun pikkelöinnistä. Mittaa pikkelöintiliemen ainekset pieneen kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja jaa kahteen kannelliseen astiaan. Upota punasipuli toiseen astiaan ja kurkku toiseen. Sulje astiat kannella ja siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
- Lämmitä leike keskilämmöllä pannulla tai uunissa 175 asteessa 7-10 minuuttia.
- Valmista majoneesi ja hilloke sekoittamalla niiden ainekset omissa kulhoissaan.
- Kokoa hampurilaiset. Lämmitä sämpylät. Laita pohjalle noin 1 rkl majoneesia. Lisää salaatinlehti, kurkkua, leike, punasipuli ja vegaanista mätiä. Sipaise hilloketta kannen leikkuupinnalle ja sulje hampurilainen kannella.
- Tarjoa halutessasi lisukkeena ranskanperunoita. Tarjoa loput majoneesista ja hillokkeesta dippikastikkeina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- suolaa ja pippuria myllystä
- ranskanperunoita