Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kokonainen valkosipuli
- 2 (170 g) porkkanaa
- 1 puolikas (250 g) kukkakaalia
- 0 kg vettä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl hunajaa tai sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 tl sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori valkosipulin kynnet. Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Leikkaa kukkakaalin "nuput" paloiksi.
- Keitä porkkanat ja kukkakaalit puolikypsiksi (n. 5 min) suolalla maustetussa vedessä.
- Kaada kattilasta vesi ja lisää viipaloidut valkosipulit sekä muut aineet. Anna kiehua n. 3 min.
- Laita relissi kuumana puhtaaseen lasipurkkiin. Tarjoa vihannesrelissiä lihan, kalan tai makkaran höysteenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
9,6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.