Vihreä minestronekeitto

Vihreä minestronekeitto

20 min
helppo
36 kcal / 100g
1
0

Vihreä minestronekeitto on maukas ja keveä lounaskeitto. Siinä yhdistyvät kesän tuoreet vihannekset herkulliseksi kokonaisuudeksi. Jos jokin raaka-aine puuttuu, älä huoli. Minestronekeitto tehdään perinteisesti siitä mitä kaapissa on.

Ainekset

6 annosta
3
perunaa suikaleina
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
1 dl
pinaattipastaa
pala
purjon vihreää osaa
150 g
ruusukaalia
3
lehtisellerin vartta
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
¼ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

Valkosipuli-fraîche

1 prk
2
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita ohuiksi suikaleiksi leikatut perunat kiehuvaan kasvisliemeen. Lisää pasta, hienonnettu purjo, ohueksi viipaloidut ruusukaalit ja varsiselleri. Anna kiehua hetki.
  2. Lisää herneet ja mausta. Tarkista maku.
  3. Sekoita valkosipuli-fraîchen aineet keskenään ja nostele keittoannosten päälle tai sekoita keiton joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
36 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)