
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 perunaa suikaleina
- 1½ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 50 g pinaattipastaa
- 1 pala purjon vihreää osaa
- 150 g ruusukaalia
- 3 varsisellerin vartta
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
- ¼ tl mustapippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valkosipuli-fraîche
-
1 prk
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita ohuiksi suikaleiksi leikatut perunat kiehuvaan kasvisliemeen. Lisää pasta, hienonnettu purjo, ohueksi viipaloidut ruusukaalit ja varsiselleri. Anna kiehua hetki.
- Lisää herneet ja mausta. Tarkista maku.
- Sekoita valkosipuli-fraîchen aineet keskenään ja nostele keittoannosten päälle tai sekoita keiton joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
38 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa