Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi

Sulatejuustojen klassikko, Valio Koskenlaskija® on tuonut makua ja täyteläisyyttä ruokiin jo vuosikymmenten ajan. Saman maun saa ruokiin entistä helpommin lusikoitavan notkealla Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sulatejuustolla. Se on keittiön moniottelija, jonka neljä herkullista makuvaihtoehtoa – savupekoni, maustamaton, cheddar ja chili – sopivat monenlaiseen arkiruoanlaittoon ja leivontaan.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sopii rentoon ruoanlaittoon. Käytä sitä valmiina kastikkeena tai tuomaan makua erilaisiin ruokiin. Sitä on helppo lusikoida ruoan joukkoon tarvittava määrä ja kannellisen purkin ansiosta avattu tuote säilyy jääkaapissa hyvänä seuraavaan käyttökertaan. Koska tuote on valmiiksi lusikoitavassa muodossa, sopii se erityisesti arkeen, jolloin herkullista ruokaa on saatava pöytään nopeasti.

Näin käytät Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotetta

Maustamaton Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on perinteisen Valio Koskenlaskija® sulatejuuston lusikoitava versio, joka maustaa kalakeiton ja kasvissosekeitot ja toimii makaronilaatikon munamaidossa tai lasagnen juustokastikkeessa. Saat siitä herkullisen kastikkeen pastoille ja valkoiseen pizzaan.

Maustamattomana tuote taipuu myös porkkanakakun kuorrutteeksi ja suolaiseksi kinuskikastikkeeksi. Pidä siis tämä purkki jääkaapin vakiovalikoimassa!

Kokeile näitä

Savupekonin maustama Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuo helposti miehistä lihaisuutta ja täyteläisyyttä pastoihin, murekkeisiin, kastikkeisiin, lämpimiin leipiin ja muihin maistuviin ruokiin. Voit kokeilla savupekonilla höystettyä sulatejuustoa myös dippailuun, ranskalaisten tuunaamiseen tai burgerin kastikkeeksi.

Kokeile näitä

Cheddarinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on tuhdin maukas lisä texmex-ruokiin, hampurilaisiin ja pastoihin. Lämmitä se mikrossa ja valuta kastikkeeksi tacojen ja pizzan pinnalle tai hampurilaisten väliin. Se on myös loistava kylmien pastasalaattien kastike kermaviilin tapaan käytettynä. Tuotteessa on cheddarjuustolle ominainen kauniin keltainen väri, joten on lähes syntiä olla dippaamatta siihen nachoja, tuoreita kasviksia tai ranskalaisia.

Kokeile näitä

Chilinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuo helposti kaivattua potkua jauhelihakastikkeeseen, lihapatoihin, nachopeltiin ja muihin koko perheen suosikkiruokiin. Voit myös viimeistellä arkiruokasi lusikallisella tätä herkullista juustokastiketta, jolloin sama ruoka taipuu moneen makuun pienellä vaivalla.

Kokeile näitä

Laajemman valikoiman Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi reseptejä arjen nopeista suosikeista viikonlopun herkkuihin löydät täältä:

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›