Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi

Sulatejuustojen klassikko, Valio Koskenlaskija® on tuonut makua ja täyteläisyyttä ruokiin jo vuosikymmenten ajan. Saman maun saa ruokiin entistä helpommin lusikoitavan notkealla Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sulatejuustolla.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sopii rentoon ruoanlaittoon. Käytä sitä valmiina kastikkeena tai tuomaan makua erilaisiin ruokiin. Sitä on helppo lusikoida ruoan joukkoon tarvittava määrä ja kannellisen purkin ansiosta avattu tuote säilyy jääkaapissa hyvänä seuraavaan käyttökertaan. Koska tuote on valmiiksi lusikoitavassa muodossa, sopii se erityisesti arkeen, jolloin herkullista ruokaa on saatava pöytään nopeasti.

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi sulatejuusto on keittiön moniottelija, jonka kuusi herkullista makuvaihtoehtoa – jalapeno-cheddar, AURA®, savupekoni, maustamaton, cheddar ja chili – sopivat monenlaiseen arkiruoanlaittoon ja leivontaan.

Näin käytät Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotetta

Maustamaton Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on perinteisen Valio Koskenlaskija® sulatejuuston lusikoitava versio, joka maustaa kalakeiton ja kasvissosekeitot ja toimii makaronilaatikon munamaidossa tai lasagnen juustokastikkeessa. Saat siitä herkullisen kastikkeen pastoille ja valkoiseen pizzaan.

Maustamattomana tuote taipuu myös porkkanakakun kuorrutteeksi ja suolaiseksi kinuskikastikkeeksi. Pidä siis tämä purkki jääkaapin vakiovalikoimassa!

Kokeile näitä

Monien toive toteutuu, kun suomalainen klassikko Valio AURA® juusto maustaa nyt myös Valio Koskenlaskija® Ruoka ja Dippi uutuutta. Uusi pienempi pakkauskoko on kätevä esim. dippailuun. Valio Koskenlaskija® Ruoka ja Dippi AURA® maistuu niin paahdettujen dippikaalien kanssa kuin helpossa pastassakin.

Texmex-ruokiin täydellisesti sopiva Valio Koskenlaskija® Ruoka ja Dippi jalapeno-cheddar on herkullinen yhdistelmä täyteläistä juustoa ja jalapenon potkua. Kokeile uutuusmakua kastikkeena tuttuihin nachopelteihin ja tacoihin. Dippaile siihen myös kasviksia, kanansiipiä tai tuunaa uuniranskalaiset uudelle tasolle.

Savupekonin maustama Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuo helposti miehistä lihaisuutta ja täyteläisyyttä pastoihin, murekkeisiin, kastikkeisiin, lämpimiin leipiin ja muihin maistuviin ruokiin. Voit kokeilla savupekonilla höystettyä sulatejuustoa myös dippailuun, ranskalaisten tuunaamiseen tai burgerin kastikkeeksi.

Cheddarinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on tuhdin maukas lisä texmex-ruokiin, hampurilaisiin ja pastoihin. Lämmitä se mikrossa ja valuta kastikkeeksi tacojen ja pizzan pinnalle tai hampurilaisten väliin. Se on myös loistava kylmien pastasalaattien kastike kermaviilin tapaan käytettynä. Tuotteessa on cheddarjuustolle ominainen kauniin keltainen väri, joten on lähes syntiä olla dippaamatta siihen nachoja, tuoreita kasviksia tai ranskalaisia.

Chilinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuo helposti kaivattua potkua jauhelihakastikkeeseen, lihapatoihin, nachopeltiin ja muihin koko perheen suosikkiruokiin. Voit myös viimeistellä arkiruokasi lusikallisella tätä herkullista juustokastiketta, jolloin sama ruoka taipuu moneen makuun pienellä vaivalla.