Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka

Sulatejuustojen klassikko, Valio Koskenlaskija® on tuonut makua ja täyteläisyyttä ruokiin jo vuosikymmenten ajan. Saman maun saa ruokiin entistä helpommin lusikoitavan notkealla Valio Koskenlaskija® Ruoka sulatejuustolla. Se on keittiön moniottelija, jonka kolme herkullista makuvaihtoehtoa – maustamaton, cheddar ja chili – sopivat monenlaiseen arkiruoanlaittoon ja leivontaan.

Valio Koskenlaskija® Ruoka sopii rentoon ruoanlaittoon. Käytä sitä valmiina kastikkeena tai tuomaan makua erilaisiin ruokiin. Sitä on helppo lusikoida ruoan joukkoon tarvittava määrä ja kannellisen purkin ansiosta avattu tuote säilyy jääkaapissa hyvänä seuraavaan käyttökertaan. Koska tuote on valmiiksi lusikoitavassa muodossa, sopii se erityisesti arkeen, jolloin herkullista ruokaa on saatava pöytään nopeasti.

Näin käytät Valio Koskenlaskija® Ruokaa

Maustamaton Valio Koskenlaskija® Ruoka on perinteisen Valio Koskenlaskija® sulatejuuston lusikoitava versio, joka maustaa kalakeiton ja kasvissosekeitot ja toimii makaronilaatikon munamaidossa tai lasagnen juustokastikkeessa. Saat siitä herkullisen kastikkeen pastoille ja valkoiseen pizzaan.

Maustamattomana tuote taipuu myös porkkanakakun kuorrutteeksi ja suolaiseksi kinuskikastikkeeksi. Pidä siis tämä purkki jääkaapin vakiovalikoimassa!

Kokeile näitä

Cheddarinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka on tuhdin maukas lisä texmex-ruokiin, hampurilaisiin ja pastoihin. Lämmitä se mikrossa ja valuta kastikkeeksi tacojen ja pizzan pinnalle tai hampurilaisten väliin. Se on myös loistava kylmien pastasalaattien kastike kermaviilin tapaan käytettynä. Tuotteessa on cheddarjuustolle ominainen kauniin keltainen väri, joten on lähes syntiä olla dippaamatta siihen nachoja, tuoreita kasviksia tai ranskalaisia.

Kokeile näitä

Chilinmakuinen Valio Koskenlaskija® Ruoka tuo helposti kaivattua potkua jauhelihakastikkeeseen, lihapatoihin, nachopeltiin ja muihin koko perheen suosikkiruokiin. Voit myös viimeistellä arkiruokasi lusikallisella tätä herkullista juustokastiketta, jolloin sama ruoka taipuu moneen makuun pienellä vaivalla.

Kokeile näitä

Laajemman valikoiman Valio Koskenlaskija® Ruoka reseptejä arjen nopeista suosikeista viikonlopun herkkuihin löydät täältä: