Siirry sisältöön
3 x viikonloppumenu pihistäen tai panostaen

Keittiössä nyt

3 x viikonloppuruokaa pihistäen tai panostaen

Kaipaatko viikonlopuksi hyvää, mutta helppoa ruokaa? Vai valmistatko mielelläsi jotain pikkuisen parempaa, vaikka siihen kuluisikin enemmän aikaa ja raaka-aineita?


Pihistä: viikonloppumenu kalasta

Lohi on maukas ja helppo raaka-aine viikonlopun ruokahetkiin. Alkupalaksi tarjoillaan sillikaviaria ruisnapeissa ja lohen kaverina on maukas yrtti-perunamuusi. Ateria viimeistellään hurmaavan suklaisella sachermoussella, jonka salaisuus piilee valmiissa Valio suklaakermassa. Koko komeus valmistuu alle tunnissa!


Pihistä: lihaisa viikonloppumenu

Jauheliha on helppo ja edullinen raaka-aine – siispä täydellinen valinta pihistäjälle. Menuun valikoitui helppo lihamureke, johon kätkeytyy mehukas paputäyte. Voit oikaista hieman aterian valmistuksessa ja tarjoilla murekkeen kyljessä Valio kermaista ruskeaa kastiketta, jonka löydät valmiina kaupan hyllystä. Jälkiruoaksi sopii iki-ihana banoffee, joka valmistuu uunissa kuin itsestään.


Pihistä: viikonlopun menu kasvissyöjälle

Kasvissyöjät herkuttelevat viikonloppuna ihanalla uunipastalla, johon tuo makua Valio AURA® juusto. Pastan kanssa tarjoillaan yrtti-valkosipulileipiä, joilla on helppo pyyhkäistä viimeisetkin ruoanmuruset lautaselta. Aterian kruunaa yllättävän helppo – mutta herkullinen – suklaamousse.

Panosta: viikonlopun menu kasvissyöjälle

Panostajan menussa leivät päällystetään suussa sulavalla koskenlaskijalla ja uuniin sujautetaan astetta vaativammat cannellonit. Marjoilla kruunattu pannacottapiiras on piste i:n päällä.


Search