Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Parhaat tarjoilut aikuisten synttäreille

Kirsikkapavlova

Syntymäpäivät ovat oiva tilaisuus juhlistaa vuosien karttumista ja viettää iloisia hetkiä ystävien seurassa. Hemmottele vieraitasi herkullisilla tarjoiluilla ja makeilla juomilla. 

Syntymäpäiväjuhlat – mikä olisikaan parempi syy loihtia herkullisia tarjottavia, jotka täyttävät suolaisen ja makean nälän. Aikuisten juhlien ei tarvitse olla liian vakavia. Mikään ei estä järjestämästä leikkisiä teemajuhlia, peli-iltaa tai rentoa illanviettoa hyvässä seurassa. Syntymäpäivät ovat mahdollisuus nauttia hetkestä ja ilon ja naurun täyteisestä illasta. Kutsu ystävät koolle, koristele juhlapaikka ja valmistaudu makuelämyksiin.

Suussasulavaa suolaista

Juhlapöytä notkumaan suolaisista tarjoiluista! Olitpa järjestämässä intiimiä illallista tai suurempia juhlia, näillä suolaisilla tarjottavilla saat vieraat hymyilemään tyytyväisinä.  

Suositut leivonnaiset, kuten suolainen piirakka, quiche tai voileipäkakku, sopivat tarjoilupöydän keskipisteeksi. Cocktailpalat, kuten kinkku-juustominisandwichit tai cocktailpiirakat, voi lisätä kylkeen pieneksi purtavaksi. Lisäksi voit tarjota erilaisia dippejä, kuten tzatzikia, hummusta tai guacamolea, joiden kanssa vieraat voivat nauttia tuoreita vihanneksia tai leipätikkuja.

Käytä koristeluun syötäviä kukkia 

Syötävät kukat ovat upea tapa koristella syntymäpäiväherkkuja ja tehdä niistä visuaalisesti kauniita. Voi käyttää syötäviä kukkia esimerkiksi kakun päällä, salaatin koristeena tai jääpaloissa. Valitse kukat huolella varmistaaksesi, että ne ovat syötäviä ja sopivat koristeluun. Syötävät kukat tuovat väriä, tyylikkyyttä ja herkullista luonnon makua juhlapöytään – ja ilahduttavat taatusti vieraita. Lue lisää tästä!


Search