Pääsiäisen makuja

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Herkuttele pääsiäisen suosikkiruoilla tai yllätä perhe uusilla hittiresepteillä. Kokosimme yhteen vinkit ja ohjeet, joilla onnistut!

Pääsiäinen on kiistatta kevään suurin ruokajuhla. Herkuttele mämmillä, kokkaa lammasta, leivo veikeä pupukakku tai helppo kääretorttu kahvipöytään. Kokosimme yhteen 10.-13.4.2020 vietettävän pääsiäisen suosikkireseptit sekä Valio Koekeittiön vinkit pääsiäistarjoiluissa onnistumiseen. Inspiroidu herkullisista resepteistä ja löydä oma tapasi viettää pääsiäistä!

Makean pääsiäisen salaisuus

Pääsiäinen on jälkiruokien ja leivonnaisten juhlaa! Nappaa vinkit pashan valmistukseen, löydä uusi kakkusuosikkisi ja katso, mihin kaikkeen mämmi sopiikaan. Maltatko odottaa pääsiäiseen vai aloitatko herkuttelun jo hyvissä ajoin?

Pääsiäisen suosikkiruoat

Arvostatko helppoutta, modernia otetta vai perinteisiä, hyväksi havaittuja klassikoita? Pääsiäisen resepteissä on yhtä paljon vaihtoehtoja kuin on kokkejakin. Siksi kokosimme yhteen neljä ihanaa menuehdotusta, joista jokainen löytää varmasti omansa. Kurkkaa ideat ja inspiroidu, sillä pääsiäinen on oiva tilaisuus syödä astetta paremmin!

Kutsu pääsiäispöytään – virtuaalisesti

Päätimme Valiolla, ettei vallitseva tilanne voi olla este yhteisen pöydän ympärille kokoontumiseen. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua sukusi tai ystäväsi pääsiäisenä yhteen, ihan kuten ennenkin.

Käy pöytään!

Pääsiäisaskartelut

Suloiset tiput ja puput, pirteä rairuoho ja näyttävät virpomavitsat kuuluvat pääsiäiseen. Hyödynnä tyhjät maito- ja kaurajuomapurkit, kermapakkaukset sekä jogurttipurkkien kannet ja askartele naapuruston makeimmat pääsiäiskoristeet!

katso videot ja vinkit

Pääsiäisen suosikkijuustoja

Tiesitkö, että myös mämmi löytää herkullisen seuralaisen pääsiäisen juustotarjottimelta? Opastamme makuparien salat ja inspiroimme kokeilemaan uutta. Tämän luettuasi tiedät, mitä kevään upeimmalle juustotarjottimelle kootaan!

Pääsiäisen juustotarjotin
Herkullista pääsiäistä!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›