
Sadonkorjuu
Sadonkorjuuaikana otetaan kauden parhaimmat viljelykasvit talteen. Kesällä ja syksyllä nautitaan kauden herkullisista antimista. Sesongin raaka-aineista syntyy monenlaisia sesongin herkkuja ja maukkaita aterioita. Suomessa sadonkorjuu ajoittuu sijainnista ja kasvilajista riippuen syyskuun puolesta välistä lokakuuhun.
Loppukesän kotimainen sato koostuu muun muassa marjoista, omenoista, kaaleista, kurpitsoista ja sienistä. Sadonkorjuun antimista voit kokkailla keittoja, piirakoita, kasvispannuja ja muita herkullisia ruokia! Satokauden vihannekset ovat edullisia ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin tuoreita!
Tutustu sadonkorjuun parhaimpiin resepteihin ja löydä suosikkisi!
656 reseptiä

Pistaasipehmis

Juuriselleririsotto

Suppilovahverorisotto

Esquites

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Helppo omena-kanelipiirakka

Saunajuoma

Mansikkatiramisu

Karjalanpiiras

Tomaattipiirakka

Porkkanakakku

Paahdettu kurpitsasalaatti

Omenahyve-kääretorttu

Maissiribsit

Kurpitsapannulasagne

Korvapuusti-mustikkapiirakka

Sitruunaiset uunikaalit

Kaali-jauhelihapiiras

Sienigalette

Kaalilasagne

Punakaalilaatikko

Punajuuribrowniet

Paahdetut rosmariinijuurekset

Talvisalaatti
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?
