
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7 keitettyä kananmunaa
Anjovistäyte
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 prk (121/81 g) anjovisfileitä
- 50 g kurkkua
- ½ rkl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippurirouhetta
Koristeluun
- 0 kg herneenversoja tai salaatinlehtiä
- 0 kg anjovisfileitä
- 0 kg kapriksia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä munia 10 min ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.
- Kuori ja halkaise munat. Nostele puolikkaat vadille tai annoslautasille herneenversojen tai salaattisuikaleiden päälle.
- Vatkaa smetanaa kevyesti kulhossa, kunnes sen rakenne on kiinteää. Valuta anjovikset ja hienonna. Jätä muutama filee koristeluun. Kuori ja kuutioi kurkku pieneksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Jaa täyte munanpuolikkaille. Nosta anjovissuikaleet ristikkäin täytteen päälle. Viimeistele muutamalla kapriksella.
- Tarjoa alkuruokana tai buffetpöydässä keitettyjen perunoiden kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- herneenversoja
- anjovisfileitä
- kapriksia