Appelsiini-juustokastike

Appelsiini-juustokastike
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Appelsiini-juustokastike

Appelsiini-juustokastike

Uudista liharuokia erilaisilla kastikkeilla. Appelsiini-juustokastikkeessa sitrushedelmän raikkaus saa parikseen Koskenlaskija sulatejuuston.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 dl
1 rkl
maissitärkkelystä
2 dl
1 tl
basilikaa
mustapippuria myllystä
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
½ pkt (à 250 g)
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Mittaa kattilaan mehu, maissitärkkelys ja kerma. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehahtaa muutama minuutti.
  2. Lisää mausteet ja juusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Lisää hienonnettu persilja.
  3. Tarjoa esim. paistetun kalkkunanrinnan tai possun noisettien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.