Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Appelsiiniherkku

Makeasta tuorejuustosta ja kermavaahdosta syntyy helppo jälkiruoka. Lisää joukkoon aprikoosi - ja suklaasattumia.

Appelsiiniherkku
Appelsiiniherkku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa
    Valio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
    Valio Viola® e200 g appelsiini tuorejuusto laktoositon
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sokeria
  • ½ dl appelsiinimarmeladia
  • 1 tlk (420/235 g) säilykeaprikoosia
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 100 g taloussuklaata rouhittuna

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon sokerit, marmeladi, valutetut ja kuutioidut aprikoosit (jätä hiukan koristeluun), vaahdotettu kerma sekä rouhittu suklaa (jätä hiukan koristeluun)
  2. Jaa vaahto annosastioihin ja koristele. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 259 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 22,9 g
Rasva 17,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search