
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 appelsiinia
- 1½ liivatelehteä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
- 1 rkl sokeria
- 25 g tummaa suklaata
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori appelsiinit. Leikkaa toinen ohuiksi viipaleiksi. Ota toinen kalvottomiksi lohkoiksi ja leikkaa lohkot kolmeen osaan. Purista kalvoista irtoava mehu talteen. Poista siemenet
- Laita liivatelehdet kylmään, runsaaseen veteen pehmenemään n. 5 minuutiksi.
- Vuoraa pieni pyöreäpohjainen kulho tuorekelmulla. Aseta appelsiiniviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille.
- Sekoita kulhossa tuorejuusto, appelsiinipalat, sokeri ja rouhittu suklaa.
- Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata siihen liivatelehdet. Sekoita seos tuorejuuston joukkoon.
- Vaahdota kerma. Lisää varovasti nostellen joukkoon.
- Kaada seos appelsiiniviipaleilla vuorattuun kulhoon. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Kumoa tarjoiluvadille.
- Koristele suklaarouheella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa